Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Λογαριασμος αλληλεγγύης για την Γερμανική κυβέρνηση!


Προτείνω η ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει έναν λογαριασμό,όπου ο κάθε πολίτης που θέλει ,θα έχει την δυνατότητα να καταθέτει, και τα χρήματα να πηγαίνουν ως αλληλεγγύη για την γερμανική κυβέρνηση-δημόσιο!
Επίσης θα μπορούσε να είναι και λογαριασμός που να καλύπτει και μέρος του χρέους μας που αναλογεί στην Γερμανία.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους συμπατριώτες μας

1)Να έχουν την ηθική ικανοποίηση πως φέρονται με "αξιοπρέπεια" στους καλούς δανειστές μας και δεν είναι σαν τους άλλους τους κακούς Έλληνες που το παίζουν νταήδες.
2)Να εκφράσουν τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους στην Κα Μέρκελ και την κυβέρνησή της
3)Να δώσουν το καλό παράδειγμα σε όλη την οικουμένη

Θαρρώ πως η ιδέα αυτή είναι πολύ καλή και είμαι σίγουρος πως θα μαζευτούν πολλά χρήματα,πολλά περισσότερα αν π.χ αυτός ο λογαριασμός αφορούσε την αλληλεγγύη σε φτωχούς συμπατριώτες μας

Να ξεκαθαρίσω πως πέρα την δουλοπρέπεια που διακρίνει πολλούς εντός της χώρας μας σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει η οργή των άλλων και  η αγανάκτηση όλων μας να πάρει εθνικιστικά χαρακτηριστικά και να ξεφύγει από τα όρια.Δεν φταίει ο Γερμανικος λαός για τους προγόνους τους ναζί. Όμως όπως  αυτοί τεκμηριώνουν για να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της δικής μας κυβέρνησης ,πως τα κράτη και οι κυβερνήσεις έχουν συνέχεια στις αποφάσεις και στις υπογραφές που βάζουν ,έτσι  θα πρέπει να χρεωθούν και να πληρώσουν αποζημιώσεις για τα λάθη των προγόνων τους.Ειδικά μάλιστα όταν τα λάθη αυτά αφορούσαν χιλιάδες νεκρούς!

Αλληλεγγύη στην Μέρκελ λοιπόν,όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη για όποιον θέλει!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου